Avantaje

Microbuze

Noi

Parcul nostru de masini este unul tanar si bine intretinut. Masinile sunt curate, igienizate si in stare perfecta de functionare.

Am ales Mercedes Vito pentru transportul clientilor nostri fiind convinsi de facilitatile oferite de producator. Dotarile tehnice sunt exceptionale, masina accelereaza sau franeaza fara ca pasagerii sa simta vreun disconfort, suspensiile si amortizoarele fiind adaptate pentru orice fel de drum. Calatoriile cu noi sunt o placere.

Colaboram cu agentii de turism, institutii de stat (delegatii) si persoane fizice.

Microbuze

Door to door

Serviciile de transport oferite de noi sunt cu preluare de la adresa (si invers).

Pentru cei care inchiriaza microbuze cu sofer sau pentru serviciile de transport aeroport, ne prezentam la adresa indicata si fix la ora ceruta de client. Soferii nostri sunt adevarati profesionisti: pe langa transportul in siguranta va vor ajuta cu incarcarea/ descarcarea bagajelor, va vor comunica ruta aleasa si vor face pauze la cerere.

Daca sunt mai multi clienti de preluat si de la adrese diferite, soferul va realiza un grafic care va fi transmis cu cel putin cateva ore inainte de plecare.

Microbuze

Accesorii

Mai ieftin, mai usor, mai comod!

Este mult mai ieftin sa pleci cu o masina cu mai multe locuri decat sa pleci intr-un grup cu 2-3 masini, si, de ce nu, mult mai distractiv. Poti socializa cu famila sau prietenii, poti depana amintiti, poti juca diverse jocuri care vor face drumul mai placut si mai scurt.  Puteti inchiria optional suport de biciclete Thule XT2 si suport schiuri Thule.

Daca pleci pentru cateva zile din tara nu trebuie sa iti faci griji pentru masina lasata in parcarea aeroportului. Nu trebuie sa iti faci griji pentru asigurare, rovinieta sau pentru plinul de combustibil. In plus, daca ai zburat cateva ore cu avionul, sigur nu este comod sa conduci in urmatoarele ore.

Suntem aici sa facem lucrurile mai usoare pentru tine.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.