Despre Noi

Scurt

istoric

Ce inseamna o vacanta? Noi nu am intrebat 100 de romani, ci doar 2 copii, ai nostri.
Raspunsul lor merita toate punctele: „O vacanta este atunci cand te duci la un hotel sau la o pensiune, la schi sau la mare si stai mai mult de o saptamana”.

Foarte dragut si simplu. Doar ca ei au 7 si respectiv 9 ani si asta este tot ce ii intereseaza: hotel, tobogane, schi.

Doar noi, parintii, stim ce este in spatele acestui „frumos”:

  • bilete de avion (4 buc … ca suntem mari si ne trebuie), bagaje pentru fiecare, dar care le cara de obicei tata si mama prin aeroport sau din aeroport spre autocarul de transfer sau prin diferite trenuri si autobuze, in functie de destinatia aleasa;
  • plecari la orele stabilite DE ALTII si de obicei exact cand nu ti se potriveste, dar asta este, trebuie sa prindem avionul;
  • chiar daca suntem 2-3 familii, locurile in avion sunt pe 10 randuri astfel ca ne mai vedem la destinatie;
  • daca mergem la schi este o intreaga aventura, daca mergi cu avionul trebuie sa TRIMITI ECHIPAMENTUL INAINTE.

Ne-am gandit ca este mult mai usor, mai ieftin si de 10 ORI MAI DISTRACTIV sa mergem toti cu o masina cu multe locuri. In acest fel vacanta incepe de cand plecam de acasa.

De aici pana la a pune pe picioare o activitate de inchiriere microbuze a fost doar un pas ….. si cateva zeci de mii de euro, dar ce nu face omul pentru fericirea lui si a famiei? Zis si facut, am achizitionat pentru a-ti pune la dispozitie spre inchiriere microbuze de 8+1 locuri, marca Mercedes.

Valorile

noastre

Departe de noi gandul de afacere din care sa te imbogatesti… Preferam genul de afacere mica, cu valori morale clare, cu parteneri care devin prieteni si care te sustin oricand.

Dorim sa ne construim o retea de clienti fideli pentru care sa fim intotdeauna prima alegere atunci cand au nevoie de un microbuz pentru a pleca in vacanta sau pentru a se deplasa cu cei dragi in tara sau oriunde in Europa. Pentru asta, ne asiguram ca avem intotdeauna masinile in stare perfecta de fuctionare, siguranta dumneavoastra este mai presus de orice.

Iti oferim orice informatie referitoare la tot ceea ce inseamna rezervare si inchiriere microbuz. La cerere, iti oferim microbuzul cu tot cu sofer, un profesionist care te va duce lin oriunde iti dotesti.

Iubim Romania, traditiile romanesti si te vom duce in lung si in lat orinde iti doresti, in ritmul in care iti doresti si de oricate ori ti se face dor de duca.

De ce

Mercedes Vito?

Confortul in timpul unei calatorii nu este un lux, este o necesitate. Mercedes Vito iti ofera posibilitatea de a deplasa scaunele tapitate cu piele pe un sistem cu sine si de a le configura in diverse moduri. Spatarele si cotiere sunt reglabile. Ai diverse spatii amenajate pentru reziste sau bauturi. Geamurile mari te imbie sa te bucuri de priveliste.

Mercedes Vito este masina ideala datorita versatilitatii: poate fi un autoturism pentru familie, pentru calatorii in interes de afaceri, pentru excursii si pentru servicii de transfer aeroport.

De ce sa alegi

Road Runner

Este suficient sa inchiriezi microbuze de la noi o singura data si vei intelege. Pentru noi siguranta, confortul si starea ta de bine sunt pe primul loc. Banii sunt pe locul urmator. Planifica-ti vacanta si rezerva-ti masina din timp.

Sa calatoresti , sa descoperi lumea este minunat!  Conteaza insa si felul in care calatoresti.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.