Inchiriere

Inchiriere microbuz fara sofer

Un microbuz inchiriat este ideal pentru a pleca in vacanta. Fa-ti bagajele, ia-ti familia sau prietenii si asterne-te la drum.

  • tu sau voi hotarati traseele, orele de plecare, opririle si orice modificare a planurilor;
  • nu trebuie sa iti faci griji pentru asigurare si rovinieta;
  • nu ai limita de kilometri.

Vrei sa organizezi diverse excursii de grup? De ce sa mergi cu 2 sau 3 masini cand poti merge cu una singura? De ce sa cheltui mai multi bani pe carburant? In plus, soferii pot conduce pe rand si nimeni nu va fi obosit la sfarsitul zilei.

Poti organiza circuite culturale sau religioase. Un microbuz inchiriat de la Road Runner Brasov este una din cele mai bune solutii pentru transport.

Preturi:

Nr. zile 1-3 zile 4-7 zile peste 7 zile
Tarif 65€/zi 55€/zi 50€/zi

Inchiriere microbuz cu sofer

Ce faci atunci cand vrei sa organizezi o excursie si nimeni nu are permis de conducere? Raspunsul este simplu: inchiriezi un microbuz cu sofer. Ai siguranta ca la volanul masinii este un profesionist care va respecta orarul stabilit. Bineinteles, poti reconfigura traseul sau te poti sfatui cu soferul care, cu siguranta, cunoaste diverse rute care iti pot fi de ajutor.

Inchirierea unui microbuz cu sofer este o varianta numai buna de luat in calcul atunci cand aveti nevoie de transport pentru teambuilding-uri, evenimente private (nunti, botezuri), transport copii la diferite activitati extracurriculare sau transport echipe sportive.

Poate vrei sa mergi in excurii sau circuite si sa nu conduci. Vreti sa te bucuri de priveliste. Inchiriaza un microbuz in sistem rent a car.

Poti inchiria un Mercedes Vito si in scop de calatorie business. Soferul iti va sta la dispozitie pe toata perioada solicitata.

Preturi:

  • 1.8 LEI/km TVA inclus

*Masina se inchiriaza pe distante de minim 100km

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.