Transferuri aeroport
de la 450LEI/sens

Microbuze

Brasov - Otopeni

Bilete de avion? Verificat!
Pasaport sau buletin? Verificat!
Bagaje? Verificat!

Transfer aeroport Brasov-Otopeni? Road Runner!

Rezerva-ti din timp un microbuz care sa te duca in intervalul orar ales de tine catre aeroport. Indiferent de ora din zi sau din noapte, un sofer se va prezenta la adresa indicata si te va duce cu un Mercedes Vito catre Aeroportul Otopeni.

Efectuam transfer aeroport in regim privat, business sau de de grup.

Microbuze

Otopeni - Brasov

Concediul s-a terminat?

Ai aterizat pe aeroportul Otopeni?

Microbuzul inchiriat de tine inaintea placarii te asteapta acum in punctul de preluare pasageri. Vei ajunge lin si in siguranta in Brasov. Soferul te va lasa la adresa mentionata.

In curand vei fi cu gandul la urmatoarea calatorie.

Microbuze

Aeroport

Indiferent de aeroportul ales pentu calatoria sau vacanta ta, noi suntem aici pentru a te duce sau aduce la timp si in siguranta.

Serviciile noastre de transfer aeroport sunt in regim door to door. Fiecare client este VIP si beneficiaza de dotarile masinilor noastre marca Mercedes, de zambetul soferului si de gasirea celor mai bune solutii pentru fiecare pasager in parte. Soferii nostri sunt discreti, au tinuta adecvata si „cei 7 ani de acasa”.

Catre ce aeroport pornim?

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.